Квадрат Зданевича
Тренінг "Підвищення продажів у ресторані"
Цільова аудиторія
Лінійний персонал ресторану, особливо працівники Front-Line; керівники всіх рівнів
Ціль тренінгу
Опанування та відпрацювання навичок спілкування з Гостем, а також вивчення кроків ресторанного сервісу
Формат навчання
Тренінг (30% теорія + 70% практика)
Кількість учасників
Від 7 до 20 осіб
Тривалість
1 день (з 10:00 до 18:00)
Можливості
Проходження навчання індивідуально
Учасники отримають
1
Сучасні інструменти підвищення ресторанних продажів
2
Практичні навички спілкування з Клієнтом
3
Нові ідеї підвищення особистих показників в ресторані
4
Сертифікат виданий українською та англійською мовами
Орієнтовна програма
Поняття «сервіс»
Види сервісу, концепції та підхід
Ефективна комунікація з Гостем
Види Гостей, психологія
Основи конфліктології
Вирішення спірних ситуацій з Гостями
Ефективна презентація страв
Кроки та етапи ресторанного сервісу
Лайфхаки досвідченого офіціанта
Практикум
Переваги та можливості
Гарантія якості: якщо послуга вам не сподобається – ми повернемо гроші
Навчання у зручний для вас день
Проведення у будь-якому місті
У послугу входить
1
Корекція програми під потреби вашої компанії
2
Виїзд тренера у місце проведення
3
Тренінгові матеріали
4
Навчання
5
Сертифікація учасників
6
Післятренінговий супровід
Ми співпрацюємо з найкращими компаніями
Made on
Tilda